Test Mode

Help using the built in level editor to create your own levels

Test Mode

Postby rt » Thu Sep 09, 2010 12:55 pm

Just a reminder that when you are play testing levels from the editor you can enable "Test Mode" during gameplay from the Menu in the upper right.

With "Test Mode" enabled you can insert a clone at the cursor position by pressing INSERT on the keyboard. You can also position clones by holding left CTRL and left-click dragging a clone. Lastly, you can change the direction of a selected clone by pressing the LEFT and RIGHT arrow keys.
User avatar
rt
Developer
 
Posts: 566
Joined: Wed Jan 02, 2008 1:32 pm
Location: MB, Canada

Re: Test Mode

Postby NovaClaft » Mon Nov 22, 2010 1:19 pm

Useful information is useful. Thanks =)
User avatar
NovaClaft
Clones Player
 
Posts: 33
Joined: Sat Mar 15, 2008 12:35 pm

Re: Test Mode

Postby nnumllook » Thu Dec 02, 2021 9:56 pm

on the thought of his buddy zhuge qing, zhang chulan and feng baobao came to resolve the case with the help of "anywhere" business enterprise. how does zhang chulan display his competencies to assist the king trap the black hand backstage? what wonderful overall performance will zhuge qing, wang ye and others have? who're the people who covet the "8 wonders"? "under one guy-becoming a member of the world" may be introducedsoon!
nnumllook
Clones Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 02, 2021 9:52 pm

Re: Test Mode

Postby aplokopl » Fri Jan 07, 2022 3:05 am

When he saw the 1000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, "That is a horrible place, and I will never go back there again."
[url=https://www.postbestnews.com]https://www.postbestnews.com[/url]
aplokopl
Clones Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 06, 2022 2:39 am


Return to Level Editor Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron