Custom Primitives

Help using the built in level editor to create your own levels

Custom Primitives

Postby NovaClaft » Mon Nov 22, 2010 11:15 am

Howdy!

I want to use custom primitives in Clones. I saw a folder in the editor within the Primitives folder called UserContent, but a search result on my hard disk for the folder Primitives yielded no results. How do I insert custom primitives into my level?

Also, when I upload my level later on, does it upload the custom primitive with it?

-Mikau
User avatar
NovaClaft
Clones Player
 
Posts: 33
Joined: Sat Mar 15, 2008 12:35 pm

Re: Custom Primitives

Postby DjinnGuru » Mon Nov 22, 2010 11:56 am

Hiya! I talked to the devs about this during testing.
There is no way for players to add custom primitives.
That folder you mention was used by level artists when
creating art assets. I suggested renaming it, but this
was low in the priority list for releasing the game and
would be complicated. The reason you don't see the
folder in a windows search is that the art content was
compressed somehow.
>>>DjinnGuru<<<
User avatar
DjinnGuru
Clones Player
 
Posts: 73
Joined: Mon Jan 25, 2010 3:40 am

Re: Custom Primitives

Postby rt » Mon Nov 22, 2010 12:16 pm

NovaClaft wrote:I want to use custom primitives in Clones. I saw a folder in the editor within the Primitives folder called UserContent, but a search result on my hard disk for the folder Primitives yielded no results. How do I insert custom primitives into my level?


At one point we supported user-created primitives, but we dropped support for that in order maximize compatibility and minimize level load time as well as package size. Sorry.
User avatar
rt
Developer
 
Posts: 565
Joined: Wed Jan 02, 2008 1:32 pm
Location: MB, Canada

Re: Custom Primitives

Postby NovaClaft » Mon Nov 22, 2010 1:03 pm

Awww, bullocks. I'm a sad panda :(
User avatar
NovaClaft
Clones Player
 
Posts: 33
Joined: Sat Mar 15, 2008 12:35 pm


Return to Level Editor Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron