Scoreboard bug?

General gameplay issues and ideas

Scoreboard bug?

Postby minimac » Sun Dec 12, 2010 3:19 pm

I'm very curious as to why I'm listed twice on the scoreboard (For example here). I'd rather be listed once rather than twice.
I use function keys for each morph. It is much easier for me doing it this way.
User avatar
minimac
Clones Player
 
Posts: 32
Joined: Wed Nov 10, 2010 4:23 am

Re: Scoreboard bug?

Postby Kirp » Sun Dec 12, 2010 3:38 pm

I think I've seen you listed twice elsewhere too. One has an html link and one does not. Is one from before your web account? maybe something different happened during your syncing?
Kirp
Clones Player
 
Posts: 16
Joined: Wed Nov 24, 2010 2:11 am

Re: Scoreboard bug?

Postby clones » Sun Dec 12, 2010 11:40 pm

minimac wrote:I'm very curious as to why I'm listed twice on the scoreboard

There can only be one registered account with the name minimac (the name that is a hyperlink to the player profile). However, anyone can create a unregistered profile in Clones with any name they want and stats will be submitted with that name (the name shows up without a hyperlink). So in this case, either someone else is using minimac (without your password of course) or that particular stat was created using another profile you created (on a different computer perhaps). This is why it's important to always make sure your username and password are entered properly so that your stats are properly associated with your account!
User avatar
clones
Site Admin
 
Posts: 30
Joined: Sun Dec 16, 2007 7:02 pm

Re: Scoreboard bug?

Postby minimac » Mon Dec 13, 2010 2:09 am

clones wrote:So in this case, either someone else is using minimac (without your password of course) or that particular stat was created using another profile you created (on a different computer perhaps). This is why it's important to always make sure your username and password are entered properly so that your stats are properly associated with your account!

I don't think anyone else must have used minimac, and I wasn't using a different computer. I think what happened was I must have changed a look of my avatar a few days ago. :tight: Still, it's very strange to see this bug occurring on several levels.
I use function keys for each morph. It is much easier for me doing it this way.
User avatar
minimac
Clones Player
 
Posts: 32
Joined: Wed Nov 10, 2010 4:23 am

Re: Scoreboard bug?

Postby tom » Mon Dec 13, 2010 9:53 am

I checked the score board for "Dual Core" and did some investigation. So the two minimac scores were posted from the same IP (probably the same computer), but with different profile ID's. This means that somewhere along the line, a new profile was created with the name set to minimac, but the password not set. I would double check that your password is properly set. Goto the options menu and re-enter your password. One way to check if your username and password is entered correctly is by going to the avatar editor and publishing a custom avatar to your online profile. Then check to make sure your online profile has been updated.
User avatar
tom
Developer
 
Posts: 198
Joined: Thu Dec 27, 2007 1:46 pm


Return to Gameplay Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron