I have buy, but the game dont thing so?;)

General gameplay issues and ideas

I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby Rammstein » Sat Oct 22, 2011 6:09 am

When i play the game on steam, is all okay for a while, but when i restart a level sometime or continued, i become a massage that i dont have buy the game, or the serial is cracked or what...but on steam i dont have become a serieal and im realy sure that i buy it ;) And it sucks when i haved a new worldrecord and than come this...



Sorry for english, i dont speak/write any time :)
Rammstein
Clones Newbie
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 17, 2011 5:58 pm
Location: Germany

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby rt » Sat Oct 22, 2011 10:49 am

Rammstein wrote:When i play the game on steam, is all okay for a while, but when i restart a level sometime or continued, i become a massage that i dont have buy the game


Please send us the files Client.txt and Server.txt from:
(Windows 7) C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Clones\Cache\Log\
(Windows XP) C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Clones\Cache\Log\

The contents of these files will help us narrow down what might be causing the problem. Thanks!
User avatar
rt
Developer
 
Posts: 563
Joined: Wed Jan 02, 2008 1:32 pm
Location: MB, Canada

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby Rammstein » Sat Oct 22, 2011 11:35 am

Sure, can you give me a email address to send this?
Rammstein
Clones Newbie
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 17, 2011 5:58 pm
Location: Germany

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby tom » Sun Oct 23, 2011 1:59 pm

User avatar
tom
Developer
 
Posts: 198
Joined: Thu Dec 27, 2007 1:46 pm

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby Rammstein » Sun Oct 23, 2011 2:51 pm

okay thx. I have send it
Rammstein
Clones Newbie
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 17, 2011 5:58 pm
Location: Germany

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby Booj » Mon Oct 24, 2011 6:45 pm

I am getting this same problem. Right after I beat Trillip's final level on medium, the game says I pirated it. It's the first time it has happened in the year I have owned the game on Steam. I will send my file too if it helps.
Booj
Clones Newbie
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:14 pm

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby tom » Tue Oct 25, 2011 12:11 am

We narrowed it down to a problem caused by a recent steam client update. We will be releasing a clones patch shortly to get around this problem.

Thanks for your patience.
User avatar
tom
Developer
 
Posts: 198
Joined: Thu Dec 27, 2007 1:46 pm

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby rt » Tue Oct 25, 2011 10:58 am

This issue should be resolved now, to ensure you have the latest version right-click on Clones in your Steam Library, select "Properties" and on the "Local Files" tab click on "Verify Integrity Of Game Cache..."
User avatar
rt
Developer
 
Posts: 563
Joined: Wed Jan 02, 2008 1:32 pm
Location: MB, Canada

Re: I have buy, but the game dont thing so?;)

Postby allph » Fri Oct 14, 2016 5:30 am

Dont worry
User avatar
allph
Clones Newbie
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 22, 2013 8:45 pm


Return to Gameplay Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron