Demo Feedback

General Clones Discussion

Re: Hosting a server

Postby rt » Wed Jul 07, 2010 12:51 pm

Th1rt3en wrote:I was having an issue hosting a server. After adding port forwarding on my router it still existed. After a bit I realized that Vista's firewall had blocked clones. After allowing the program access to the network it worked like a charm. Just thought you might want to update the Hosting/Routing instructions. Thanks.
-13-


Thanks for the feedback! I'm sure once we get Microsoft to bundle Clones in their next OS problems like that should vanish. 8-)
User avatar
rt
Developer
 
Posts: 565
Joined: Wed Jan 02, 2008 1:32 pm
Location: MB, Canada

Re: Demo Feedback

Postby Th1rt3en » Wed Jul 07, 2010 3:56 pm

Thanks for the feedback! I'm sure once we get Microsoft to bundle Clones in their next OS problems like that should vanish.


Then you would have a whole nother set of problems! How would you manage all the hosted games? Well, that and the new found Fame.
13-Blaine
User avatar
Th1rt3en
Clones Player
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 4:45 pm

Previous

Return to Clones Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron